• Vopsea santina Epifanes - 0.75L
Cod Model Culoare Pret Imagine Cantitate Adauga
BPW.750 Vopsea santina Epifanes - 0.75L Alba 110,00 RON
BPG.750 Vopsea santina Epifanes - 0.75L Gri 110,00 RON
Vopsea santina Epifanes - 0.75L
 
    Din 1902, Epifanes stabileste cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Epifanes dezvolta si fabrica cele mai bune vopseluri marine posibile. Nici un alt finisaj nu este necesar pentru a arata la fel de frumos si a performa la fel de bine intr-un mediu atat de nefavorabil precum cel marin. Prin tehnologia de ultima ora si utilizarea celor mai bune ingrediente, Epifanes Yacht Coatings se asigura ca va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru cei care solicita calitate.
 
    Vopseaua de santina de la Epifanes este o vopsea de protectie, pe baza de rasina alchidica modificata pentru utilizarea in spatii precum: santina, camera motoarelor, etc. unde este necesara o vopsea cu duritate ridicata. Aceatsa poate fi aplicata peste majoritatea substraturilor de grund monocomponente.
 
Ambalare:
750 ml
 
Utilizare:
Fibra de sticla/GRP - Otel - Lemn - Aluminiu:
- pentru utilizare in santina, camera motoarelor si alte sparii umede
- se recomanda utilizarea impreuna cu un grund adecvat, cum ar fi: Epifanes Multimarine
 
Aplicare cu pensula/trafaletul:
- utilizati impreuna cu Diluantul Epifanes Brushthinner
 
Acoperire posibila:
1000ml sunt suficienti pentru 4-7 m² la 40 µm grosimea peliculei uscate

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Vopsea santina Epifanes - 0.75L

  • 110,00 RON


Produse asemănătoare

Vopsea santina Wilckens

Vopsea santina Wilckens

Vopsea santina ambarcatiuni - 750ml - vopsea alchidica modificata cu rasini sintetice pentru a rezi..

136,00 RON Fără TVA: 136,00 RON

Vopsea santina Danboline - International

Vopsea santina Danboline - International

Vopsea santina Danboline - International - 750ml    Vopseaua Danboline de la Internationa..

139,00 RON Fără TVA: 139,00 RON

Produse complementare

Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes - 500ml

Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes - 500ml

Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes - 500ml - diluant pentru aplicarea cu rola sau pensula a grundurilor, vopselelor si lacurilor monocomponente - ofera un rezultat mai bun de acoperire si finisare - fabricat dintr-un spirt alb, prin dubla distilare pentru puritate si aplicare clara - ideal pentru utilizare cu lacul Epifanes Clear Gloss, Woodfinidh Gloss, Woodfinish Matte, Rubbed Effect, vopseaua monouretanica, grundul monouretanic etc..

56,00 RON Fără TVA: 56,00 RON

Grund Epifanes Multimarine - 0.75L

Grund Epifanes Multimarine - 0.75L

Grund Epifanes Multimarine - 0.75L Primerul Multi-Marine de la Epifanes este un grund universal all-in-one, care combina toate beneficiile grundurilor separate intr-un singur produs! O adevarata premiera in industrie, Multi-Marine Primer ofera o aderenta excelenta la lemn, fibra de sticla, otel, otel inoxidabil, aluminiu, metal galvanizat, cupru si majoritatea altor substraturi vopsite sau nevopsite de deasupra liniei de plutire. Multi-Marine poate fi acoperit cu vopsea mono sau bicomponenta si poate facilita tranzitia intre finisajele existente mono sau bicomponente, acest lucru facand grundul unul foarte versatil. Primerul ofera o capacitate exceptionala de acoperire sau umplere si in plus, previne coroziunea otelului. Nu este recomandata utilizarea materialelor epoxidice peste Multi Marine Primer. A nu se utiliza sub linia de plutire. Pregatirea suprafetei:  suprafata trebuie sa fie degresata, curata, uscata si fara praf Indicatii: Lemn slefuiti cu granulatie 220, aplicati 1-2 straturi Fibra de sticla slefuiti cu granulatie 280, aplicati 1 strat Otel slefuiti cu granulatie 60, aplicati cel putin 3 straturi Aluminiu slefuiti cu granulatie 120, aplicati 1 strat Zinc slefuiti cu granulatie 60, aplicati 1 strat Vopsea slefuiti cu granulatie 220, aplicati 1 strat Diluant recomandat: Daca folositi perie/rola Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes Daca folositi pistolul spray Diluant pentru pulverizare vopsea si lac Epifanes Timpi de uscare: Uscat la atingere dupa 4 ore Poate fi slefuit dupa 6 ore Timpi de reacoperire: Pentru produse monocomponente dupa 12 ore Pentru produse bicomponente din poliuretan dupa 72 de ore Capacitate de acoperire:  7.43-9.29 m2/L   ..

122,00 RON Fără TVA: 122,00 RON

Etichete: Vopsea santina ambarcatiuni Epifanes

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon