• Lac Rapidcoat Epifanes - 0.75L
Cod Model Varianta Pret Imagine Cantitate Adauga
RC.750 Lac Rapidcoat Epifanes - 0.75L 0.75L 127,00 RON
Lac Rapidcoat Epifanes - 0.75L
 
    Din 1902, Epifanes stabileste cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Epifanes dezvolta si fabrica cele mai bune vopseluri marine posibile. Nici un alt finisaj nu este necesar pentru a arata la fel de frumos si a performa la fel de bine intr-un mediu atat de nefavorabil precum cel marin. Prin tehnologia de ultima ora si utilizarea celor mai bune ingrediente, Epifanes Yacht Coatings se asigura ca va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru cei care solicita calitate.
   
    Lacul Rapidcoat este o alternativa pentru lacul semi-lucios. Ofera protectie impotriva razelor UV, se leaga bine de tec si alte lemne uleioase. Camufleaza diferentele de culoare in lemn. Previne decolorarea si accentueaza granulatia naturala a lemnului. Lacul are o rezistenta excelenta la apa si confera lemnului durabilitate maxima, protectie UV si longevitate.
 
Ambalare:
750 ml
 
Utilizare:
- creaza un sistem complet rezistent la UV pe toate lucrarile de lemn interioare si exterioare deasupra liniei de plutire
- potrivit in special pentru utilizare pe lemn de tec
- de asemenea, serveste ca strat de umplutura a granulatiei lemnului cu uscare rapida inainte de aplicarea Epifanes Clear Gloss Varnish sau Epifanes Woodfinish Gloss
- poate fi utilizat pentru intretinerea lacurilor mono si bicomponente, indiferent de marca
 
Aplicare cu pensula/trafaletul:
 
Aplicare cu pistolul spray: 
 
Acoperire posibila:
750ml sunt suficienti pentru 10 m²
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Lac Rapidcoat Epifanes - 0.75L

  • 127,00 RON


Produse complementare

Diluant pentru pistol vopsea si lac Epifanes - 1L

Diluant pentru pistol vopsea si lac Epifanes - 1L

Diluant pentru pulverizare vopsea si lac Epifanes - 1L - diluant pentru aplicarea prin pulverizare a primerelor monocomponente, vopselelor si lacurilor - potrivit de asemenea si pentru degresarea lemnului si a straturilor existente de vopsea si lac..

77,00 RON Fără TVA: 77,00 RON

Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes - 500ml

Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes - 500ml

Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes - 500ml - diluant pentru aplicarea cu rola sau pensula a grundurilor, vopselelor si lacurilor monocomponente - ofera un rezultat mai bun de acoperire si finisare - fabricat dintr-un spirt alb, prin dubla distilare pentru puritate si aplicare clara - ideal pentru utilizare cu lacul Epifanes Clear Gloss, Woodfinidh Gloss, Woodfinish Matte, Rubbed Effect, vopseaua monouretanica, grundul monouretanic etc..

56,00 RON Fără TVA: 56,00 RON

Etichete: Lac, Rapidcoat, Epifanes, 0.75L

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon