• Lac Woodfinish lucios Epifanes
Cod Model Varianta Pret Imagine Cantitate Adauga
WFG.500 Lac Woodfinish lucios Epifanes 0.5L 93,00 RON
WFG.1 Lac Woodfinish lucios Epifanes 1L 174,00 RON
Lac Woodfinish lucios Epifanes
 
    Din 1902, Epifanes stabileste cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Epifanes dezvolta si fabrica cele mai bune vopseluri marine posibile. Nici un alt finisaj nu este necesar pentru a arata la fel de frumos si a performa la fel de bine intr-un mediu atat de nefavorabil precum cel marin. Prin tehnologia de ultima ora si utilizarea celor mai bune ingrediente, Epifanes Yacht Coatings se asigura ca va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru cei care solicita calitate.
   
   Lacul Woodfinish lucios de la Epifanes confera lemnului un finisaj asemanator unui lac transparent, cu luciu ridicat. Acesta este potrivit in special pentru tipurile de lemn tropical uleios, rasinoase si pin american. Poate fi urilizat ca alternativa pentru intretinerea continua a sistemelor de impregnare cu ulei de lemn. Are o aderenta excelenta la tecul bine degresat si slefuit, iroco si alte tipuri de lemn (uleioase si rasinoase). Daca se aplica 5 straturi de lac (maximul recomandat), acest lac uleios lasa totusi lemnul sa respire.
 
Ambalare:
500 ml - 1L
 
Utilizare:
- poate fi utilizat direct pe lemnul masiv neprelucrat (mahon, meranti, pin Oregon) si placaj marin, atat pentru interior, cat si pentru exterior deasupra liniei de plutire
- de asemenea, ajuta la mentinerea intacta a lacurilor existente (mono si bicomponente)
 
Aplicare cu pensula/trafaletul:
 
Aplicare cu pistolul spray: 
 
Acoperire posibila:
1000ml sunt suficienti pentru 12 m² la 35 µm grosimea peliculei uscate
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Lac Woodfinish lucios Epifanes

  • De la 93,00 RON


Produse complementare

Diluant pentru pistol vopsea si lac Epifanes - 1L

Diluant pentru pistol vopsea si lac Epifanes - 1L

Diluant pentru pulverizare vopsea si lac Epifanes - 1L - diluant pentru aplicarea prin pulverizare a primerelor monocomponente, vopselelor si lacurilor - potrivit de asemenea si pentru degresarea lemnului si a straturilor existente de vopsea si lac..

77,00 RON Fără TVA: 77,00 RON

Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes - 500ml

Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes - 500ml

Diluant pentru rola/pensula vopsea si lac Epifanes - 500ml - diluant pentru aplicarea cu rola sau pensula a grundurilor, vopselelor si lacurilor monocomponente - ofera un rezultat mai bun de acoperire si finisare - fabricat dintr-un spirt alb, prin dubla distilare pentru puritate si aplicare clara - ideal pentru utilizare cu lacul Epifanes Clear Gloss, Woodfinidh Gloss, Woodfinish Matte, Rubbed Effect, vopseaua monouretanica, grundul monouretanic etc..

56,00 RON Fără TVA: 56,00 RON

Lac Woodfinish mat Epifanes - 1L

Lac Woodfinish mat Epifanes - 1L

Lac mat Woodfinish Epifanes - 1L       Din 1902, Epifanes stabileste cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Epifanes dezvolta si fabrica cele mai bune vopseluri marine posibile. Nici un alt finisaj nu este necesar pentru a arata la fel de frumos si a performa la fel de bine intr-un mediu atat de nefavorabil precum cel marin. Prin tehnologia de ultima ora si utilizarea celor mai bune ingrediente, Epifanes Yacht Coatings se asigura ca va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru cei care solicita calitate.         Lacul Woodfinish mat este un finisaj de interior si/sau exterior, transparent, satinat, pe baza de rasina uretan/alchida si ulei de tung. Confera un finisaj frumos, bogat si mat pentru toate lucrarile din lemn fin, cum ar fi tecul si iroco, oferind ani de protectie impotriva alcoolului si a altor substante chimice agresive de uz casnic.   Ambalare: 1L   Utilizare: - poate fi aplicat ca strat de finisare peste mai multe straturi aditionale de Lac Epifanes Woodfinish lucios sau Epifanes Clear Gloss   Aplicare cu pensula/trafaletul: - utilizati impreuna cu Diluantul pentru rola / pensula vopsea si lac Epifanes    Acoperire posibila: 1000ml sunt suficienti pentru 12 m²  ..

178,00 RON Fără TVA: 178,00 RON

Etichete: Lac, Woodfinish lucios, Epifanes

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon