• Lac poliuretanic lucios Epifanes - 0.75L
Cod Model Varianta Pret Imagine Cantitate Adauga
PUCG.750 Lac poliuretanic lucios Epifanes - 0.75L lucios 230,00 RON
Lac poliuretanic lucios Epifanes - protectie UV - 0.75L
 
    Din 1902, Epifanes stabileste cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Epifanes dezvolta si fabrica cele mai bune vopseluri marine posibile. Nici un alt finisaj nu este necesar pentru a arata la fel de frumos si a performa la fel de bine intr-un mediu atat de nefavorabil precum cel marin. Prin tehnologia de ultima ora si utilizarea celor mai bune ingrediente, Epifanes Yacht Coatings se asigura ca va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru cei care solicita calitate.
 
   Lac bicomponent, din uretan alifatic, cu un luciu ridicat si cu durabilitate excelenta in exterior. Lacul este rezistent la intemperii, substante chimice, zgarieturi fara a-si pierde luciul. Are caracteristici remarcabile atat pentru aplicarea cu pensula, cat si pentru aplicarea cu pistolul spray. Lacul are in componenta un filtru UV care protejeaza lemnul de decolorare. Nota: Dupa amestecare, lasati lacul sa se activeze timp de 10-15 minute inainte de utilizare.
 
Ambalare:
750 ml
 
Utilizare:
- potrivit ca lac de interior si exterior, pe lemn neprelucrat (placaj marin)
- poate fi utilizat si ca strat de finisare rezistent la UV sau de protectie aplicat peste rasina epoxidica
- de asemenea, serveste ca strat de aderenta intermediar pe lemnul tratat cu rasina epoxidica inainte de aplicarea lacurilor monocomponente de la Epifanes
 
Aplicare cu pensula/trafaletul:
 
Aplicare cu pistolul spray:
 
Acoperire posibila:
750ml sunt suficienti pentru 10 m² la 30 µm grosimea peliculei uscate
 
Raportul de amestecare:
In greutate: 2 parti comp. A + 1 parte comp. B
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Lac poliuretanic lucios Epifanes - 0.75L

  • 230,00 RON


Produse asemănătoare

Lac poliuretanic satinat Epifanes - 0.75L

Lac poliuretanic satinat Epifanes - 0.75L

Lac poliuretanic satinat Epifanes - protectie UV - 0.75L       Din 1902, Epifa..

230,00 RON Fără TVA: 230,00 RON

Produse complementare

Diluant pentru pistol vopsea poliuretanica Epifanes - 1L

Diluant pentru pistol vopsea poliuretanica Epifanes - 1L

 Diluant pentru pulverizare pentru vopsea poliuretanica Epifanes cu aplicare cu pistolul - 1L - diluant cu evaporare lenta pentru vopseaua poliuretanica Epifanes. Se amesteca cu vopseaua atunci cand doriti sa o aplicati cu pistolul. ..

120,00 RON Fără TVA: 120,00 RON

Diluant pentru rola/pensula vopsea poliuretanica Epifanes - 1L

Diluant pentru rola/pensula vopsea poliuretanica Epifanes - 1L

 Diluant Epifanes pentru vopsea poliuretanica Epifanes cu aplicare cu rola sau pensula - 1L - diluant cu evaporare lenta pentru vopseaua poliuretanica Epifanes. Se amesteca cu vopseaua atunci cand doriti sa o aplicati cu rola sau pensula. ..

126,00 RON Fără TVA: 126,00 RON

Lac Woodfinish mat Epifanes - 1L

Lac Woodfinish mat Epifanes - 1L

Lac mat Woodfinish Epifanes - 1L       Din 1902, Epifanes stabileste cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Epifanes dezvolta si fabrica cele mai bune vopseluri marine posibile. Nici un alt finisaj nu este necesar pentru a arata la fel de frumos si a performa la fel de bine intr-un mediu atat de nefavorabil precum cel marin. Prin tehnologia de ultima ora si utilizarea celor mai bune ingrediente, Epifanes Yacht Coatings se asigura ca va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru cei care solicita calitate.         Lacul Woodfinish mat este un finisaj de interior si/sau exterior, transparent, satinat, pe baza de rasina uretan/alchida si ulei de tung. Confera un finisaj frumos, bogat si mat pentru toate lucrarile din lemn fin, cum ar fi tecul si iroco, oferind ani de protectie impotriva alcoolului si a altor substante chimice agresive de uz casnic.   Ambalare: 1L   Utilizare: - poate fi aplicat ca strat de finisare peste mai multe straturi aditionale de Lac Epifanes Woodfinish lucios sau Epifanes Clear Gloss   Aplicare cu pensula/trafaletul: - utilizati impreuna cu Diluantul pentru rola / pensula vopsea si lac Epifanes    Acoperire posibila: 1000ml sunt suficienti pentru 12 m²  ..

178,00 RON Fără TVA: 178,00 RON

Etichete: Lac, poliuretanic, lucios, protectie UV Epifanes, 750ml

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon