• Lac PP Extra bicomponent Epifanes - 2L
Cod Model Pret Imagine Cantitate Adauga
PPVE.2 Lac PP Extra bicomponent Epifanes - 2L 482,00 RON
Lac PP Extra bicomponent Epifanes - 2L
 
    Din 1902, Epifanes stabileste cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Epifanes dezvolta si fabrica cele mai bune vopseluri marine posibile. Nici un alt finisaj nu este necesar pentru a arata la fel de frumos si a performa la fel de bine intr-un mediu atat de nefavorabil precum cel marin. Prin tehnologia de ultima ora si utilizarea celor mai bune ingrediente, Epifanes Yacht Coatings se asigura ca va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru cei care solicita calitate.
 
     Lac profesional lucios pentru toate tipurile de lemn. Recomandat ca material de etansare pentru lemn uleios, adica tec si iroco. Rezistent la diverse substante chimice, alcool, lichide si solventi cu hidrocarburi alifatice si aromatice. Lacul are o rezistenta excelenta la abraziune, uscare foarte rapida si umplere superioara. Ofera o elasticitate suficienta pentru a fi aplicat pe lemnul de lucru. Contine un filtru UV de inalta calitate, totusi pentru uz exterior se recomanda acoperirea acestuia cu 2-3 straturi de lac Epifanes Polyurethane Clear sau Epifanes Clear Gloss pentru un plus de protectie U.V.
 
Ambalare:
2000 ml
 
Utilizare:
- poate fi folosit ca etansant si/sau lac de umplere a granulelor pe lemn masiv netratat si placaj marin atat pentru interior, cat si pentru exterior deasupra liniei de plutire
- lac izolant pe tipuri de lemn tropical uleios
- ideal pentru prelucrarea lemnului (finisarea interioara a usii, panourilor, mobilierului de bucatarie etc.) si intretinerea lacurilor transparente bicomponente existente
 
Aplicare cu pensula/trafaletul:
 
Aplicare cu pistolul spray:
- utilizati impreuna cu Diluantul pentru lacuri PP Epifanes
 
Acoperire posibila:
1000ml sunt suficienti pentru 14 m²
 
Raportul de amestecare:
In volum si greutate: 1 parte comp. A + 1 parte comp. B
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Lac PP Extra bicomponent Epifanes - 2L

  • 482,00 RON


Produse complementare

Diluant pentru rola/pensula vopsea poliuretanica Epifanes - 1L

Diluant pentru rola/pensula vopsea poliuretanica Epifanes - 1L

 Diluant Epifanes pentru vopsea poliuretanica Epifanes cu aplicare cu rola sau pensula - 1L - diluant cu evaporare lenta pentru vopseaua poliuretanica Epifanes. Se amesteca cu vopseaua atunci cand doriti sa o aplicati cu rola sau pensula. ..

126,00 RON Fără TVA: 126,00 RON

Diluant pentru lacuri PP Epifanes - 1L

Diluant pentru lacuri PP Epifanes - 1L

Diluant pentru lacuri PP rola/pensula/spray Epifanes - 1L - este un diluant cu evaporare rapida, conceput special pentru utilizarea cu lacul bicomponent Epifanes PP Varnish Extra - potrivit de asemenea si pentru degresarea lemnului de tec si a lemnului uleios..

121,00 RON Fără TVA: 121,00 RON

Etichete: Lac, PP Extra, Epifanes, 2L

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon