Cod Model Ambalaj Pret Imagine Cantitate Adauga
89616GF Star Brite Ceara cu efect de curatare cu PTEF "Premium Cleaner Wax" 500ml 135,00 RON
89632GF Star Brite Ceara cu efect de curatare cu PTEF "Premium Cleaner Wax" 1L 198,00 RON
Star Brite Ceara cu efect de curatare cu PTEF "Premium Cleaner Wax" - fabricat in SUA
 
    Ceara cu efect de curatare intr-un singur pas “Premium Cleaner Wax” este formulata special pentru a indeparta oxidarea si efectul de matuire de pe suprafetele acoperite cu gelcoat din fibra de sticla sau vopsite. Polimerii speciali din componenta sa sigileaza finisajul restaurat pentru a-i pastra aspectul intact, oferind in acelasi timp o protectie de neegalat impotriva razelor UV si un luciu profund si de lunga durata.
 
Caracteristici:
- curata, protejeaza si face suprafetele sa luceasca intr-un singur pas
- rapida si usor de utilizat
- special formulata pentru gelcoat pe fibra de sticla, metale si suprafete vopsite
- inhibitorii UV ajuta la prevenirea decolorarii si oxidarii
 
Aplicare:
    Spalati barca pentru a indeparta murdaria de suprafata si lasati sa se usuce. Agitati bine sticla inainte de utilizare. Aplicati produsul intr-un mod ferm, suprapus, folosind o carpa sau un prosop curat din bumbac. Frecati bine pentru a indeparta oxidarea si petele in timp ce polishul este umed. Aplicati pe sectiuni mici o data pentru a asigura o acoperire uniforma. Lasati produsul sa se usuce. Dupa ce s-a uscat, stergeti produsul cu un prosop sau cu o carpa curata si uscata. Deoarece suprafetele din fibra de sticla acoperite cu gelcoat sunt poroase, oxidarea poate reaparea dupa 10-20 de zile, necesitand o reaplicare, Pentru cele mai bune rezultate, protejati finisajul restaurat cu un strat de “Premium Marine Polish” de la StarBrite.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Star Brite Ceara cu efect de curatare cu PTEF "Premium Cleaner Wax"

  • De la 135,00 RON


Produse complementare

Star Brite Polish cu PTEF "Premium Marine Polish"

Star Brite Polish cu PTEF "Premium Marine Polish"

Star Brite Polish pentru lustruit cu PTEF "Premium Marine Polish" - fabricat in SUA       Premium Marine Polish de la Starbrite este pur si simplu cel mai bun polish pentru lustruit pe care il puteti cumpara. Acoperirea speciala din polimer ofera o protectie de neegalat impotriva razelor UV, etanseaza suprafata pentru a respinge petele si ofera un luciu profund si de lunga durata.   Caracteristici: - ofera protectia suprema pentru suprafete din fibra de sticla, metal si vopsite - inhibitorii UV ajuta la oprirea decolorarii si oxidarii - confera suprafetei stralucire maxima. - special formulat pentru utilizare pe fibra de sticla, metal, plexiglas si suprafete vopsite - poate fi aplicat peste ceara sau polish vechi - dureaza de pana la 4 pana la 5 ori mai mult decat orice alta ceara marina - pentru oxidare medie folositi ''Premium Cleaner Wax"   Aplicare:      Inainte de lustruire, spalati suprafata pentru a indeparta mizeria si murdaria (recomandam Boat Wash de la Starbrite).  Agitati bine sticla inainte de utilizare. Aplicati uniform cu o carpa curata pe o zona mica, cu miscari circulare, in timp ce polishul este umed. Star brite Premium Marine Polish se va usca rapid. Stergeti ceara(polishul) folosind o alta carpa curata si uscata. Pentru rezultate de top aplicati un al doilea strat in 30 de zile. Două aplicari vor oferi o protecție excepțională împotriva decolorării, matuirii, ruginii, coroziunii și degradării generale. Utilizati o data pe an pentru a mentine aspectul barcilor ca noi si a celor restaurate. Ideal pentru toate suprafetele din fibra de sticla, metal, sticla sau vopsite.   NOTA: Daca suprafata de tratat este decolorata sau oxidata, utilizati mai intai Star brite Premium Cleaner Wax pentru a restabili finisajul.  ..

177,00 RON Fără TVA: 177,00 RON

Etichete: Star Brite, Ceara cu efect de curatare, PTEF, fabricat in SUA

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon