Fara stoc
  • Aditiv curatat motoare pe benzina Liqui Moly
Cod Model Pret Imagine Cantitate Adauga
25011 Aditiv curatat motoare pe benzina Liqui Moly 48,00 RON

Marine - agent de curatare pentru sisteme de benzina, Liqui Moly - 500ml

  Combinatie de aditivi foarte eficienta cu efect de curatare si intretinere pentru motoare pe benzina in 2 si 4 timpi. Indeparteaza depunerile de la supapele de injectie, supapele de admisie, bujii precum si in camera de ardere si impiedica reaparitia acestora. Imbunatateste functionarea motorului. Elimina dificultatile la pornire si functionarea neuniforma a motorului. Scade consumul de combustibil si reduce emisiile de noxe. Produs de top fabricat in Germania.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Aditiv curatat motoare pe benzina Liqui Moly

  • Producător: Liqui Moly
  • Cod produs: 25011
  • Disponibilitate: Lipsa stoc
  • De la 48,00 RON


Produse complementare

Aditiv benzina plus

Aditiv benzina plus

Aditiv benzina plus - 500ml -ridica cifra octanica a benzinei, stabilizeaza chimic benzina, reduce depunerile pe supape -aditiv foarte performant pentru benzina, 250ml trateaza pana la 250l de benzina -curata si pastreaza curate injectoarele si componentele carburatorului, elimina mizeria din sistemul de alimentare -reduce substantele nocive din gazele de esapament, imbunatateste arderile interne -imbunatateste mersul general al motorului, aprobat pentru motoare turbo sau cu convertor catalitic -rata de amestec 1 la 500, pentru orice motor cu ardere interna in 4 timpi sau 2 timpi, fabricat in Germania..

72,00 RON Fără TVA: 72,00 RON

Stabilizator benzina Liqui Moly

Stabilizator benzina Liqui Moly

Marine - stabilizator de benzina, Liqui Moly - 500ml   Conserva si protejeaza carburantul impotriva imbatranirii si oxidarii. Previne coroziunea in intregul sistem de alimentare cu carburant si garanteaza o incheiere a activitatii fara probleme. Stabilizeaza si benzina ce contine componente bio. Recomandat a se folosi pentru carburantul ce sta depozitat pentru perioade mai lungi de 30 zile. Produs de top fabricat in Germania.  Domenii de aplicare: pentru toate motoarele pe benzina in 2 si 4 timpi, pentru depozitare si conservare. Adecvat inclusiv pentru utilizarea de durata la motoarele cu utilizare redusa( o data de doua ori pe luna). Dozaj: o umplere a recipientului din cap(25ml) pentru 5 litrii de benzina...

65,00 RON Fără TVA: 65,00 RON

Spray curăţat carburator Liqui Moly - profi (3325) 400 ml

Spray curăţat carburator Liqui Moly - profi (3325) 400 ml

Spray curăţat carburator Liqui Moly - profi (3325) 400 ml Descriere: Este un amestec special de solvenţi utilizat pentru îndepărtarea rapidă şi sigură a murdăriei cu conţinut de grăsimi şi depunerilor din carburator şi sisteme de injecţie, cum ar fi carcasă carburator, clapetă de acceleraţie, injectoare şi orificii.  Proprietăţi: - Curăţă şi degresează rapid şi eficient, curăţă fără demontare, utilizare uşoară şi economică  Caracteristici tehnice: Stare lichidă/aerosol, culoare gălbuie, bază amestec de solvenţi, densitate la 20ºC 0,78 g/cm³, gaz purtător propan/ butan  Domenii de utilizare: Curăţirea şi degresarea exterioară şi interioară a carburatoarelor şi a sistemelor de injecţie.  Mod de utilizare: Se pulverizează toate părţile vizibile, motorul fiind oprit iar filtrul de aer scos. Se pulverizează părţile exterioare şi se lasă să se usuce. Dacă este necesar se repetă operaţia de curăţire. Se porneşte motorul şi se lasă să meargă la turaţie medie. Nu se va pulveriza pe suprafeţe vopsite. În cazul suprafeţelor vopsite se va verifica modul de comportare a vopselii, prin pulverizare pe o suprafaţă ascunsă.    ..

51,00 RON Fără TVA: 51,00 RON

Etichete: aditiv curatat motoare pe benzina pentru ambarcatiuni cu motor

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon