• Star Brite Spray ulei conservare motor "Fogging Oil"- 283gr
Cod Model Ambalaj Pret Imagine Cantitate Adauga
84812 Star Brite Spray ulei conservare motor "Fogging Oil"- 283gr 283gr 82,00 RON
Star Brite Spray ulei conservare motor "Fogging Oil" - 283gr - fabricat in SUA
 
    Previne coroziunea motoarelor outboard sau inboard atunci cand le depozitati pentru o perioada lunga de timp.
 
Caracteristici:
- formula speciala face pornirea motorului rapida si usoara dupa depozitare
- protejeaza peretii cilindrilor, segmentele pistonului si alte suprafete ale camerei de ardere impotriva ruginii si coroziunii in timpul depozitarii
- excelent pentru motoarele marine atat outboard cat si inboard
 
Aplicare:
    Cu motorul pornt la ralanti, pulverizati uleiul de conservare in carburator(unde este cazul) pana cand motorul se opreste. Apoi, scoateti bujiile si pulverizati aproximativ 28 g de ulei de conservare in fiecare cilindru prin orificiul de bujie. Porniti motorul de mai multe ori. Pulverizati varfurile bujiilor si reinstalati-le in motor.
 
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Star Brite Spray ulei conservare motor "Fogging Oil"- 283gr

  • 82,00 RON


Produse complementare

Star Brite Aditiv benzina StarTron - 250ml

Star Brite Aditiv benzina StarTron - 250ml

Star Brite Aditiv benzina "StarTron" concentratie standard - 250ml      250 ml aditiv StarTron trateaza pana la 180L benzina - fabricat in SUA       Star Tron Enzyme Fuel Treatment este un aditiv multifunctional pentru combustibil. Acesta utilizeaza o tehnologie unica de enzime care permite tuturor motoarelor sa porneasca usor si sa functioneze fara probleme, chiar si atunci cand se utilizeaza combustibil amestecat cu etanol sau dupa ce nu au fost puse in functiune luni de zile. Star Tron permite combustibilului sa arda mai bine si uniform, fapt ce are ca rezultat performanta maxima, eficienta a combustibilului si functionare fiabila. Aditivul Star Tron va stabiliza combustibilul timp de pana la doi ani, prevenind formarea impuritatilor si a altor parti solide care infunda carburatoarele si injectoarele si poate ajuta la mentinerea starii initiale a combustibiluli vechi. Star Tron ajuta la prevenirea separarii fazelor prin dispersarea apei si a namolului in combustibil sub forma de picaturi de dimensiuni submicronice care pot fi eliminate in siguranta in timp ce motorul functioneaza. Formula Star Tron este ideala pentru utilizarea in toate motoarele pe benzina, cum ar fi motoare ambarcatiunilo(outboard sau inboard), autoturisme, camioane, motociclete, ATV-uri, snowmobile, motoare mici, precum si motoare care folosesc combustibil pre-amestecat.     Caracteristici: - face ca toate motoarele sa porneasca usor, sa functioneze fara probleme cauzate de combustibil - previne majoritatea problemelor cu etanolul, previne oxidarea combustibilului - imbunatateste performanta motoarelor - imbunatateste performanta si economia de combustibil - elimina reziduurile de pe supape sin din camera de ardere - ajuta la mentinerea proaspata a combustibilului vechi, previne separarea fazelor  - reduce fumul si toate celelalte emisii - pastreaza sistemul de alimentare cu combustibil curat   Aplicare:     Adaugati intotdeauna Star Tron chiar inainte de fiecare completare cu combustibil. Scoateti capacul si turnati cantitatea prescrisa in rezervor. Supradozajul nu este daunator. *Doza initiala: Se adauga 30 ml de aditiv pentru fiecare 11 L de benzina. *Reumplere: Adaugati 30 ml de aditiv pentru fiecare 22 L de benzina.    ..

85,00 RON Fără TVA: 85,00 RON

Star Brite Aditiv benzina StarTron concentrat - 500ml

Star Brite Aditiv benzina StarTron concentrat - 500ml

Star Brite Aditiv benzina "StarTron Enzyme Fuel Treatment" concentrat - 500ml   500 ml aditiv StarTron trateaza pana la 1000L benzina - fabricat in SUA       Star Tron Enzyme Fuel Treatment este un aditiv multifunctional pentru combustibil. Acesta utilizeaza o tehnologie unica de enzime care permite tuturor motoarelor sa porneasca usor si sa functioneze fara probleme, chiar si atunci cand se utilizeaza combustibil amestecat cu etanol sau dupa ce nu au fost puse in functiune luni de zile. Star Tron permite combustibilului sa arda mai bine si uniform, fapt ce are ca rezultat performanta maxima, eficienta a combustibilului si functionare fiabila. Aditivul Star Tron va stabiliza combustibilul timp de pana la doi ani, prevenind formarea impuritatilor si a altor parti solide care infunda carburatoarele si injectoarele si poate ajuta la mentinerea starii initiale a combustibiluli vechi. Star Tron ajuta la prevenirea separarii fazelor prin dispersarea apei si a namolului in combustibil sub forma de picaturi de dimensiuni submicronice care pot fi eliminate in siguranta in timp ce motorul functioneaza. Formula Star Tron este ideala pentru utilizarea in toate motoarele pe benzina, cum ar fi motoare ambarcatiunilo(outboard sau inboard), autoturisme, camioane, motociclete, ATV-uri, snowmobile, motoare mici, precum si motoare care folosesc combustibil pre-amestecat.   Caracteristici: - face ca toate motoarele sa porneasca usor, sa functioneze fara probleme cauzate de combustibil - previne majoritatea problemelor cu etanolul, previne oxidarea combustibilului - imbunatateste performanta motoarelor - imbunatateste performanta si economia de combustibil - elimina reziduurile de pe supape sin din camera de ardere - ajuta la mentinerea proaspata a combustibilului vechi, previne separarea fazelor  - reduce fumul si toate celelalte emisii - pastreaza sistemul de alimentare cu combustibil curat   Aplicare:     Adaugati intotdeauna Star Tron chiar inainte de fiecare completare cu combustibil. Scoateti capacul si turnati cantitatea prescrisa in rezervor. Supradozajul nu este daunator. *Doza initiala: Se adauga 30 ml de aditiv pentru fiecare 30 L de benzina. *Reumplere: Adaugati 30 ml de aditiv pentru fiecare 60 L de benzina. .    ..

188,00 RON Fără TVA: 188,00 RON

Etichete: Star Brite, Spray, ulei conservare motor, 283gr, fabricat in SUA

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon