Cod Model Varianta Pret Imagine Cantitate Adauga
ACS RP Mente Marine ACS RP panou control automat flapsuri/Trim Tabs ACS RP 3.630,00 RON 3.352,00 RON

Panou control total sistem Trim Tabs/flapsuri electrice, hidraulice, electro-hidraulice

   Compatibil cu toate Trim Tab-urile electromecanice si hidraulice populare (Bennet, TrimTabs, Lenco, Lectrotab, etc.). Reprezinta un panou de control cu indicator de pozitie si gestionare automata a flapsurilor intr-un singur dispozitiv. Deasemenea se pot controla si manual. Nu contine piese externe. Se conecteaza in locul seriei sau a panoului existent si foloseste aceleasi cabluri. Schema de cablare a diferitelor marci inclusa.

- model: ACS RP
- pentru un control total(transversal si longitudinal)

 Link producator:

http://www.mente-marine.com/

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Mente Marine ACS RP panou control automat flapsuri / Trim Tabs

  • 3.630,00 RON
  • 3.352,00 RON


Produse complementare

Lectrotab - Sistem Trim Tab electromecanic standard/panou control standard

Lectrotab - Sistem Trim Tab electromecanic standard/panou control standard

 Lectrotab - Sistem Trim Tab inox standard cu panou control standard SAF-SC  Industria marina l-a intrigat mereu pe Jere Crews si in special sistemul de trim taburi pe care a dorit sa il perfectioneze in urma observarii mai multor defecte de design ale actualelor sisteme disponibile pe piata. Jere si-a propus sa creeze un sistem imbunatatit de flapsuri pe care sa-l sustina prin asistenta superioara pentru clienti, un obiectiv pe care l-a indeplinit cu succes si la fosta sa companie. După numeroase brevete de cercetare și inginerie, Jere Crews a creat Linear Devices Corporation și a început să fabrice sisteme de trim taburi in 1997 pe care le-a denumit Lectrotab. Aceste sisteme inovatoare prezintă urmatoarele caracteristici:    - flapsuri din oțel inoxidabil cu o balamală articulata cu 12 orificii pentru fixare realizate integral  fara puncte de sudura pentru a elimina sudura prin puncte si implicit punctele slabe    - frânare dinamică a motorului pentru oprirea instantanee a pistonului și o poziționare precisă    - actuatoare fără piese metalice expuse pentru a elimina coroziunea    - frână de frecare internă care împiedică mișcarea flapsului în toate condițiile de exploatare    - sistem brevetat de auto-presurizare internă pentru a elimina presiunea negativă    - amplasarea brevetată a garniturii(semering) pentru a preveni deteriorarea ei datorită creșterii algelor si scoicilor pe piston    - cutie de viteze planetară de precizie pentru o funcționare silențioasă și eficientă   Acest model de kit contine urmatoarele componente: - 2 flapsuri din inox(otel inoxidabil) - 2 actuatoare marime standard 12V cu 7m de fir si cu un timp de 8 sec pentru o deplasare completa - panou de control standard SAF-SC Model flaps Dimensiuni flaps Dimensiuni corp nava T9x12 23 X 30cm 5.0 - 7.5 metri T12X9 30 X 23cm 5.5 - 8.5 metri    Pentru mai multe detalii va rugam accesati pagina producatorului: http://www.lectrotab.com/   ..

3.690,00 RON Fără TVA: 3.690,00 RON

Lectrotab - Sistem Trim Tab electromecanic standard/panou control led MLC-1

Lectrotab - Sistem Trim Tab electromecanic standard/panou control led MLC-1

 Lectrotab - Sistem Trim Tab inox standard cu panou control cu leduri indicatoare MLC-1  Industria marina l-a intrigat mereu pe Jere Crews si in special sistemul de trim taburi pe care a dorit sa il perfectioneze in urma observarii mai multor defecte de design ale actualelor sisteme disponibile pe piata. Jere si-a propus sa creeze un sistem imbunatatit de flapsuri pe care sa-l sustina prin asistenta superioara pentru clienti, un obiectiv pe care l-a indeplinit cu succes si la fosta sa companie. După numeroase brevete de cercetare și inginerie, Jere Crews a creat Linear Devices Corporation și a început să fabrice sisteme de trim taburi in 1997 pe care le-a denumit Lectrotab. Aceste sisteme inovatoare prezintă urmatoarele caracteristici:    - flapsuri din oțel inoxidabil cu o balamală articulata cu 12 orificii pentru fixare realizate integral  fara puncte de sudura pentru a elimina sudura prin puncte si implicit punctele slabe    - frânare dinamică a motorului pentru oprirea instantanee a pistonului și o poziționare precisă    - actuatoare fără piese metalice expuse pentru a elimina coroziunea    - frână de frecare internă care împiedică mișcarea flapsului în toate condițiile de exploatare    - sistem brevetat de auto-presurizare internă pentru a elimina presiunea negativă    - amplasarea brevetată a garniturii(semering) pentru a preveni deteriorarea ei datorită creșterii algelor si scoicilor pe piston    - cutie de viteze planetară de precizie pentru o funcționare silențioasă și eficientă   Acest model de kit contine urmatoarele componente: - 2 flapsuri de inox - 2 actuatoare standard 12V cu 7 m de fir si cu un timp de de 8 sec pentru o deplasare completa  Panou de control MLC-1 - panou cu micropecesor si cu leduri indicatoare pentru pozitia flapsurilor - functie pe un singur buton pentru actionare simultana flaspsuri sau jos - functie de intoarcere in pozitia initiala inainte sau dupa pornire - functie de retractare automata si calibrare cu cheie sau cu butonul oprit/pornit - alimentare 12V sau 24V,... Model flaps Dimensiuni flaps Dimensiuni corp nava T9x12 23 X 30cm 5.0 - 7.5 metri T12X9 30 X 23cm 5.5 - 8.5 metri    Pentru mai multe detalii va rugam accesati pagina producatorului: http://www.lectrotab.com/   ..

4.960,00 RON Fără TVA: 4.960,00 RON

Etichete: Panou Mente ACS AP control flapsuri automate

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon