• Grund poliuretanic bicomponent Epifanes - 0.75L
Cod Model Ambalaj Culoare Pret Imagine Cantitate Adauga
PUPW.750 Grund poliuretanic bicomponent Epifanes - 0.75L 0.75L Alb 196,00 RON
PUPG.750 Grund poliuretanic bicomponent Epifanes - 0.75L 0.75L Gri 196,00 RON

Grund poliuretanic bicomponent Epifanes - 0.75L, pentru vopsea Epifanes Poly-Urethane

  Grundul bicomponent de la Epifanes, potrivit pentru utilizare deasupra liniei de plutire, creeaza un substrat semi-lucios, neted si neporos inainte de acoperire. Acesta se usuca rapid, este foarte usor de slefuit si umple crapaturile si zgarieturile din substrat. Datorita proprietatilor sale este usor de aplicat atat cu rola sau pensula cat si cu pistolul. Raportul de amestec este urmatorul: 4 parti componenta A + 1 parte componenta B. Disponibil in diferite culori. Continut: 750 ml.
 
Ambalare
600 gr. componenta A + 150 gr. componenta B = 750gr.
 
Utilizare
GPR
- potrivit ca strat de umplutura pentru interior si exterior pe fibra de sticla
- pentru utilizare pe finisajele existente pe baza de poliuretan sau pe sisteme pe baza de epoxi deasupra liniei de plutire pentru apa dulce si sarata
 
Acoperire posibila
10 m²/kg la 50 µm grosimea peliculei uscate
 
Raportul de amestecare
In greutate: 4 parti comp. A + 1 parte comp. B

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Grund poliuretanic bicomponent Epifanes - 0.75L

  • 196,00 RON


Produse complementare

Vopsea poliuretanica bicomponenta Epifanes - 0.75L

Vopsea poliuretanica bicomponenta Epifanes - 0.75L

Vopsea poliuretanica bicomponenta Epifanes - 0.75L  Din 1902, Epifanes stabileste cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Epifanes dezvolta si fabrica cele mai bune vopseluri marine posibile. Nici un alt finisaj nu este necesar pentru a arata la fel de frumos si a performa la fel de bine intr-un mediu atat de nefavorabil precum cel marin. Prin tehnologia de ultima ora si utilizarea celor mai bune ingrediente, Epifanes Yacht Coatings se asigura ca va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru cei care solicita calitate. - vopsea bicomponenta Poly-Urethane lucioasa, cu durabilitate excelenta in exterior si rezistenta la intemperii - rezista la zgarieturi si isi pastreaza luciul pentru foarte mult timp - poate fi aplicata foarte usor cu pensula, rola sau prin pulverizare   Ambalare: 500 gr. componenta A + 250 gr. componenta B = 750gr.   Utilizare: GRP - Otel - Lemn - Aluminiu: - potrivita pentru acoperirea straturilor de grund bicomponente deasupra liniei de plutire - potrivita si pentru suprafetele tratate cu rasina epoxidica - poate fi aplicata si direct pe fibra de sticla bine degresata si slefuita   Aplicare cu pensula/trafaletul: - utilizati impreuna cu Diluantul pentru rola/pensula vopsea poliuretanica Epifanes   Aplicare cu pistolul spray: - utilizati impreuna cu Diluantul pentru pistol vopsea poliuretanica Epifanes   Acoperire posibila: 12 m²/kg la 35 µm grosimea peliculei uscate   Raportul de amestecare: In greutate: 2 parti comp. A + 1 parte comp. B ..

230,00 RON Fără TVA: 230,00 RON

Etichete: Grund poliuretanic bicomponent Epifanes - 0.75L, pentru vopsea Epifanes Poly-Urethane

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon