Cosul Tau
0
Categorii Produse
Cod Model Varianta Pret Imagine Cantitate Adauga
01-69-038 Senzor pompa santina digital T Slot - 12/24V T Slot 250,00 Lei
code 01-69-038
model Senzor pompa santina digital T Slot - 12/24V
varianta T Slot
pret 250,00 Lei
imagine
Adaugare cos

Nu exista piese de schimb!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Albin Pump Marine - Senzor pompa santina digital T Slot - 12/24V

Senzor pompa santina digital T Slot - 12/24V - Albin Pump Marine

   Grupul Albin este expert in pompe si in solutii de pompare a apei in domeniul nautic atat pentru ambarcatiuni de agrement cat si comerciale. Cu pompele Albin la bord aveti cel mai sigur si de incredere produs in orice situatie. Pentru o viata pe mare in care dumneavoastra sunteti la conducere si totul trebuie sa functioneze. Constructor, comerciant sau capitan? De la Albin Group primiti produse de durata.

ALEGEREA CAPITANULUI

   Produsele Albin Group indeplinesc si depasesc standardele de afaceri maritime in ceea ce priveste functionalitatea, calitatea, interschimbabilitatea si pretul. Sunt sustinute de o echipa experimentata care va poate oferi produsul corespunzator pentru aplicatia potrivita.

   Senzorul activeaza automat pompa dumneavoastra de santina atunci cand apa depaseste nivelul acceptabil si o dezactiveaza in momentul in care apa este indepartata. Acesta are clema cu fanta “T” pentru a putea fi atasat la orice pompa de santina care are un stift “T”. Pentru un proces complet automat de indepartare a apei, conectati acest senzor la pompa dumneavoastra de santina electrica. Senzorul nu corodeaza si nu este afectat de miscari, uleiuri sau reziduuri.  

Istoric navigare