• Extensie cablu pentru caseta control RGB 7,2m - Aquatic AV
Cod Model Culoare Pret Imagine Cantitate Adauga
LC107 Extensie cablu pentru caseta control RGB 7,2m - Aquatic AV Neagra 90,00 RON

Extensie cablu pentru caseta control RGB - Aquatic AV

   - cablu prelungitor durabil cu conectori la ambele capete si cu lungime de 7,2m

Link producator:

https://www.aquaticav.com/products/rgb-12ft-extension?_pos=1&_sid=c19944a97&_ss=r

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Extensie cablu pentru caseta control RGB 7,2m - Aquatic AV

  • 90,00 RON


Produse asemănătoare

Extensie cablu pentru caseta control RGB 3,6m - Aquatic AV

Extensie cablu pentru caseta control RGB 3,6m - Aquatic AV

Extensie cablu pentru caseta control RGB - Aquatic AV    - cablu prelungitor durabil..

71,00 RON Fără TVA: 71,00 RON

Produse complementare

Caseta Control RGB - Aquatic AV

Caseta Control RGB - Aquatic AV

Caseta Control RGB - Aquatic AV Dezlantuieste toata puterea 5 amperi de putereControlerul Aquatic AV RGB are o putere totala de 5 amperi, ajutand sistemele conectate la acesta sa "straluceasca in cea mai buna lumina" Putere de 2-3 ori mai mare fata de majoritatea controlerelor Usor de instalatCele doua slot-uri in partea de sus si de jos permit instalarea si montarea usoara a acestuia intr-o varietate de medii Esti in control Functioneaza cu aplicatia Aquatic AVImpreuna cu aceasta, controlerul RGB deblocheaza posibilitati infinite de personalizare a culorilor Mii de culoriCu acest controler ai fiecare culoare a curcubeului la indemana ta Moduri multicoloreTreceti la urmatorul nivel cu cele peste 15 moduri de schimbare a culorilor, in functie de starea dumneavoastra de spirit Salvati pana la 5 dintre culorile dumneavoastra preferate Extensibil si durabil Conectati pana la 32 de difuzoarePuteti incepe de la 4 difuzoare si ajunge pana la 32 folosind Aquatic AV Y Splitters (comercializate separat). Luminozitatea poate varia pe masura ce adaugati mai multe difuzoare Impermeabil si durabilLa fel ca toate celelalte produse Aquatic AV, controlerul este construit pentru a rezista in cele mai dure conditii Functioneaza cel mai bine cu produsele Aquatic AVControlerul RGB functioneaza cel mai bine cu difuzoarele Elite, PRO Sport, PRO Classic, si alte difuzoare marca Aquatic AV RGB 2 ani garantieAcest produs vine cu o garantie de doi ani care poate fi extinsa prin inregistrarea online a acestuia sau prin descarcarea aplicatiei Aquatic AV. SKU RG100 Tip Controler RGB rezistent la apa Dimensiuni 3,14" x 4,31" x 1" ( 7,97cm x 10,94cm x 2,54cm) Voltaj 12V Iesire totala (curent) 5A Iesire totala (putere) 60W Caracteristici suplimentare functioneaza cu aplicatia Aquatic AV Link producator: https://aquaticav.com/products/accessories/rgb-controller/..

370,00 RON Fără TVA: 370,00 RON

Cablu adaptor RGB Aquatic AV

Cablu adaptor RGB Aquatic AV

Cablu adaptor RGB - Aquatic AV    Acest cablu conector adaptor converteste usor DIN in JST. Link producator: https://store.aquaticav.com/rgb-universal-jst-adaptor.html..

71,00 RON Fără TVA: 71,00 RON

Cablu adaptor "Y" RGB - Aquatic AV

Cablu adaptor "Y" RGB - Aquatic AV

Cablu adaptor "Y" RGB - Aquatic AV    Acest cablu conector "Y" este necesar pentru conectarea iesirilor suplimentare la caseta de control RGB (RG100). Link producator: https://store.aquaticav.com/rgb-y-splitter.html..

71,00 RON Fără TVA: 71,00 RON

Etichete: Extensie cablu pentru caseta control RGB - Aquatic AV

Our Top Brands

Solas
Epifanes
Starbrite
StringRay
Aquatic AV
International Paint
SureFas
Osculati
Eval
Gator Guards
Railblaza
Marinetech
Nauticus
Albin
Mr Funnel
Airhead
Sierra
Castro
Can SB
Attrood
Yachticon