Cosul Tau
0
Categorii Produse
  • Star Brite Solutie curatat/restaurat aluminiul "Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer"

Star Brite Solutie curatat/restaurat aluminiul "Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer"

    242,00 Lei

Cod Model Ambalaj Pret Imagine Cantitate Adauga
87764GF Star Brite Solutie curatat/restaurat aluminiul "Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer" 1.89 L 242,00 Lei
code 87764GF
model Star Brite Solutie curatat/restaurat aluminiul "Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer"
ambalaj 1.89 L
pret 242,00 Lei
imagine
Adaugare cos

Nu exista piese de schimb!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Star Brite Solutie curatat/restaurat aluminiul "Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer" - 1.89L

Star Brite Solutie curatat/restaurat aluminiul "Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer" - 1.89L - fabricat in SUA
 
    Star Brite Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer este conceput pentru a aduce inapoi stralucirea suprafetelor din aluminiu nevopsite care au devenit matuite sau patate. Spre deosebire de alte produse de curatare „pentru toate suprafetele”, acest produs este formulat special pentru utilizare pe aluminiu si indeparteaza murdaria, petele si oxidarea fara a deteriora metalul. Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer este alegerea ideala pentru curatarea si imbunatatirea rapida a aspectului tuturor barcilor din aluminiu, barcilor Jon Boat, canoelor si altor suprafete din aluminiu nevopsite care si-au pierdut luciul original.
 
Caracteristici:
- formulat pentru curatarea si restaurarea barcilor din aluminiu patate, murdare, oxidate, matuite
- utilizati Ultimate Aluminum Polish ca Pasul 2 cand indepartati petele si restaurati barci mai vechi
- prevazut cu pulverizator pentru aplicare usoara
 
Aplicare:
    Deoarece aluminiul se oxideaza neuniform, zonele cu cruste puternice sunt mai rezistente la curatare decat zonele mai usoare, asa ca urmati acesti pasi pentru cele mai bune rezultate. Nerespectarea instructiunilor va avea ca rezultat un finisaj neuniform, cu dungi sau pete de culoare neregulate.
 
Sfat:
- aplicati intotdeauna uniform folosind un burete
- intotdeauna clatiti bine inainte de uscare
- intotdeauna aplicati Star brite Ultimate Aluminium Polish la finalul operatiunii de curatare
 
Articole necesare:
    Inainte de a incepe, veti avea nevoie de manusi rezistente la acizi, protectie pentru ochi, Star Brite Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer, un burete pentru polisat/frecat mediu Star brite (cel rosu), Star Brite Ultimate Aluminum Polish, cateva carpe curate pentru lustruire si un furtun cu apa proaspata pentru clatire.
 
Pasul 1.
    Pentru a evita crearea de urme, incepeti din partea de jos a zonei de curatat si lucrati in sus, in sectiuni mici. Aplicati cu generozitate Star Brite Ultimate Aluminum Cleaner & Restorer pe suprafata, in miscari netede si uniforme, folosind pulverizatorul. Solutia va face spuma atunci cand intra in contact cu oxidarea, ceea ce indica faptul ca functioneaza.
 
Pasul 2.
    Folositi un burete cand intindeti solutia de curatare pentru a asigura o acoperire uniforma. Apoi frecati uniform cu o presiune constanta pentru a permite agentului de curatare sa patrunda in zonele mai oxidate.
 
Pasul 3.
   Clatiti bine suprafata curatata cu apa proaspata. Nu uitati sa clatiti si suprafetele de sub zona in care ati lucrat. NU lasati solutia sa se usuce pe nicio suprafata.
Repetati acesti pasi dupa cum este necesar pana la curatare. Oxidarea puternica poate necesita mai multe aplicatii pana va fi eliminata complet. Retineti ca suprafata curatata poate parea neuniforma pana cand este lustruita.
 
 

Istoric navigare