Cosul Tau
0
Categorii Produse

Quickleen - aditiv curatat motoare benzina Quicksilver

    100,00 Lei

Cod Model Varianta Pret Imagine Cantitate Adauga
92-8M0079744 Quickleen - aditiv curatat motoare benzina Quicksilver 355 ml 100,00 Lei
code 92-8M0079744
model Quickleen - aditiv curatat motoare benzina Quicksilver
varianta 355 ml
pret 100,00 Lei
imagine
Adaugare cos

Nu exista piese de schimb!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Quickleen - aditiv curatat motoare benzina Quicksilver -2-, 355ML

Quickleen - aditiv curatat motoare benzina Quicksilver, 355ML

Quickleen este un tratament de curatare profunda, care trebuie folosit periodic.
Agentii de curatare agresivi indeparteaza rapid si indeaproape depozitarile de carbon de la:
- carburatoare
- injectoare
- supapele de admisie
- bujii
- coroanele pistonului
- capetele cilindrilor

Acest produs nu contine stabilizatori de combustibil. Utilizati cu Quickare pentru a preveni defectarea si oxidarea carburantului.

DE CE ESTE IMPORTANTA INGRIJIREA COMBUSTIBILULUI?
  Mai mult decat combustibilul din masina dumneavoastra, cel din barca dumneavoastra are nevoie de ingrijire speciala pentru a mentine motorul functional la performanta maxima. Benzina incepe sa se deterioreze in cateva saptamani. Cand sunt lasate netratate, unele dintre componentele combustibilului incep sa se oxideze si sa formeze o substanta asemanatoare gumei, care se depune in conductele si rezervoarele de combustibil, carburatoare si injectoare. Cand incercati sa ardeti acest combustibil se pot forma depuneri in camera de ardere. In timp, aceste depuneri se acumuleaza si reduc performanta motorului dumneavoastra.
  Aditivii pentru combustibil va mentin combustibilul optimizat, va protejeaza sistemul de combustibil si indeparteaza orice depuneri ramase. Cu sistemul de ingrijire al combustibilului de la Quicksilver puteti avea incredere ca utilizati produse care sunt special formulate pentru aceste tipuri de motoare - de aceleasi persoane care proiecteaza motoarele Mercury.


  Desi aditivii de combustibil pot ajuta la prevenirea unor probleme ale sistemului de combustibil exista si alte modalitati ce ajuta la prevenirea problemelor legate de combustibil, cum ar fi:
- achizitionati combustibil de calitate din surse de incredere
- uneori combustibilul este contaminat inainte de a fi pompat in rezervor de aceea va recomandam sa cumparati combustibil din magazinele care au grija de rezervoarele subterane si efectueaza intretinerea corespunzatoare a acestora
- verificati periodic filtrele de combustibil si rezervoarele de combustibil pentru sedimente si apa
In timp, combustibilul fara amestec de etanol poate lasa in urma sedimente care se aduna in interiorul peretilor rezervorului de combustibil. Cand benzina amestecata cu etanol este folosita pentru prima data, aceasta poate indeparta acumularea din rezervor. Filtrele de combustibil ajuta la prevenirea patrunderii sedimentelor in motor.

 

Istoric navigare