Cosul Tau
0
Categorii Produse
  • Quickare - aditiv benzina Quicksilver

Quickare - aditiv benzina Quicksilver

    98,00 Lei

Cod Model Varianta Pret Imagine Cantitate Adauga
8M0079743 Quickare - aditiv benzina Quicksilver 355 ml 98,00 Lei
code 8M0079743
model Quickare - aditiv benzina Quicksilver
varianta 355 ml
pret 98,00 Lei
imagine
Adaugare cos

Nu exista piese de schimb!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Quickare - aditiv benzina Quicksilver -1-, 355ML

Quickare - aditiv benzina Quicksilver, 355ML

Quickare este un tratament complet de combustibil care poate fi utilizat in toate tipurile de benzina, inclusiv amestecuri de etanol.
Atunci cand este utilizat la fiecare umplere ajuta la prevenirea problemelor comune ale sistemului de alimentare cu combustibil, cum ar fi:
- oxidarea si deteriorarea carburantului
- umiditate si coroziune
- reduce depunerile si impiedica formarea de acumulari pe componentele interne
- separarea fazelor

Utilizati Quickare la fiecare alimentare pentru a pastra combustibilul proaspat intre alimentari – pana la 12 luni.

DE CE ESTE IMPORTANTA INGRIJIREA COMBUSTIBILULUI?
  Mai mult decat combustibilul din masina dumneavoastra, cel din barca dumneavoastra are nevoie de ingrijire speciala pentru a mentine motorul functional la performanta maxima. Benzina incepe sa se deterioreze in cateva saptamani. Cand sunt lasate netratate, unele dintre componentele combustibilului incep sa se oxideze si sa formeze o substanta asemanatoare gumei, care se depune in conductele si rezervoarele de combustibil, carburatoare si injectoare. Cand incercati sa ardeti acest combustibil se pot forma depuneri in camera de ardere. In timp, aceste depuneri se acumuleaza si reduc performanta motorului dumneavoastra.
  Aditivii pentru combustibil va mentin combustibilul optimizat, va protejeaza sistemul de combustibil si indeparteaza orice depuneri ramase. Cu sistemul de ingrijire al combustibilului de la Quicksilver puteti avea incredere ca utilizati produse care sunt special formulate pentru aceste tipuri de motoare - de aceleasi persoane care proiecteaza motoarele Mercury.


  Desi aditivii de combustibil pot ajuta la prevenirea unor probleme ale sistemului de combustibil exista si alte modalitati ce ajuta la prevenirea problemelor legate de combustibil, cum ar fi:
- achizitionati combustibil de calitate din surse de incredere
- uneori combustibilul este contaminat inainte de a fi pompat in rezervor de aceea va recomandam sa cumparati combustibil din magazinele care au grija de rezervoarele subterane si efectueaza intretinerea corespunzatoare a acestora
- verificati periodic filtrele de combustibil si rezervoarele de combustibil pentru sedimente si apa
In timp, combustibilul fara amestec de etanol poate lasa in urma sedimente care se aduna in interiorul peretilor rezervorului de combustibil. Cand benzina amestecata cu etanol este folosita pentru prima data, aceasta poate indeparta acumularea din rezervor. Filtrele de combustibil ajuta la prevenirea patrunderii sedimentelor in motor.

Istoric navigare